De Kameleon zoekt fulltime en parttime leerkrachten en onderwijsassistenten!

Ben jij een enthousiaste leerkracht of onderwijsassistent die op zoek is naar een uitdagende functie in SO of VSO en zie jij jezelf bouwen aan ontwikkeling, opvoeding en onderwijs in een team? Dan is De Kameleon iets voor jou!

 

 De Stichting Katholiek Primair Onderwijs te Roosendaal is een stichting met 19 scholen voor regulier basisonderwijs, 1 school voor Speciaal Basisonderwijs en 1 school voor Speciaal (Voortgezet) Onderwijs. Voor met name deze laatste school, De Kameleon, zoeken wij meerdere mensen die affiniteit en ervaring heeft met het werken met leerlingen met een verstandelijke beperking. De problematiek is divers en uitdagend. Onze populatie biedt ons mooie ervaringen in het bereiken van ontwikkelingsgroei bij de leerlingen die aan ons zijn toevertrouwd. Je participeert in een multidisciplinair team dat een grote mate van zelforganisatie kent. 

 

Arbeidsvoorwaarden: 

KPO biedt onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao PO. Zowel in de aard van de werkzaamheden als binnen de stichting KPO als zodanig bieden wij doorgroeimogelijkheden. 

Het betreft meerdere vacatures voor minimaal 0,4 tot 1,0 fte per week. Salarisschaal leerkracht schaal L10 / L11; CAO PO, de trede van de schaal is afhankelijk van opleiding en ervaring. Salarisschaal onderwijs assistent(e) schaal 4, CAO PO, de trede van de schaal is afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Interesse? Wij ontvangen graag vóór 4 juni a.s. uw motivatiebrief en cv naar het volgende emailadres n.claassens@kporoosendaal.nl. De gesprekken vinden plaats in week 24 en week 26. 

 

Zie VACATURE