GalaBal 2018.

Wat was het weer een geweldig feest!

 

Vrijdagmorgen zijn we begonnen met het versieren van de zaal. Juf Marianne en juf Marie-Elle kwamen ons helpen.

Samen met hulp van verschillende VSO leerlingen hebben we er weer een prachtige, sfeervolle zaal van gemaakt.

Ook DJ Ben was er al om 10 uur en heeft de hele dag nodig gehad om zijn apparatuur en licht-stellage op te bouwen.

 

De dag ervoor hebben de leerlingen bij het Bolle Buikje al verschillende hapjes gemaakt en op vrijdagmiddag hebben andere leerlingen nog meer lekkere dingen gemaakt. Het GalaBal is een feest voor en door leerlingen!

 

Om 19.00 uur stond er al een hele rij met auto’s met leerlingen die er zin in hadden! Meneer Jac de Hoon (met zilveren glitter hoge hoed) deed, zoals ieder jaar, de deur voor hen open. De leerlingen liepen onder luid applaus van alle juffen en meneren, over de rode loper naar binnen. Wat zag iedereen er weer prachtig uit!

 

Na het proosten en drinken van de champagne barstte het feest los!

Dansen~lachen~kletsen~hapjes eten~drankjes drinken~op de foto~ en vooral genieten!

 

Om  20.30 werden de leerlingen verrast met een professionele Breakdance demonstratie van de Floorrillaz-crew uit Etten-Leur. Geweldig! Wat waren ze goed zeg! Ook erg leuk dat enkele leerlingen de gelegenheid kregen om hun kunsten te vertonen.

 

Juf Sarina, heeft dit jaar alle foto’s gemaakt, zoals elk jaar werd hier gretig gebruik van gemaakt.

De sfeer zat er goed in, leuke muziek, rookeffecten, mooie lichtshow, confettibommen, de hele avond stond de dansvloer vol. Sommige leerlingen vonden het toch best wel druk en teveel lawaai en trokken zich dan even terug.

 

Om 21.45 mochten de ouders ook gezellig nog even een kwartiertje mee feesten. Om 22.00 uur was het dan toch echt afgelopen. Het was het laatste GalaBal voor meneer Jac de Hoon, hopelijk komt hij volgend jaar als Eregast terug om nog een keer mee te feesten!

 

GalaBal werkgroep: juffen Marja, Ineke en Fia

Tot volgend jaar!

 

FOTO'S