Workshops op Zorgboerderij de Meeshoeve.

Heb jij altijd al eens als een echte zorgboer(in) willen proeven van het buitenleven? Kom dan naar de workshops op Zorgboerderij de Meeshoeve.

 

Je bent van harte welkom om samen met een familielid/begeleider tijdens de workshops te ervaren hoe het werk op de boerderij is of om een kijkje te nemen op de boerderij onder het genot van een kopje koffie/thee.

 

Zaterdag 7 april - Kennismaking op de boerderij - Ga je mee op ontdekkingstocht om de boerderij te verkennen d.m.v. een rondleiding en speurtocht?

 

Zaterdag 5 mei -  De  dierenverzorging - Ga je mee aan de slag om te leren hoe je de dieren moet verzorgen? Zoals het borstelen en wandelen met ezels of de paarden borstelen en inspannen voor een ritje met de huifkar.

 

Zaterdag 2 juni - Werken met planten - Ga je mee om te leren hoe het zaaien en verspenen van plantjes werkt in de teelkas? Je leert verder hoe planten op het land gepland moeten worden en hoe groenten groeien.

 

Zaterdag 7 juli - Bloemschikken - Ga je mee op pad om op de boerderij mooie bloemen te verzamelen om daar zelf een mooi bloemstukje van te maken? 

 

Zaterdag 4 augustus - Creatief aan de slag - Ga je mee creatief aan de slag door te werken met klei en andere materialen om iets moois te maken?

 

Zaterdag 1 september - Het Meeshoeve festival - Ga je mee om er een gezellige middag van te maken met muziek en oud Hollandse spelen?

 

Zaterdag 6 oktober - Pompoenen - Ga je mee om op de boerderij een pompoen te oogsten en deze uit te hollen of te versieren?

 

Heb je zin om aan één of meerdere workshops deel te nemen, geef je dan snel op via: info@meeshoeve.nl           Deelname is gratis!

 

De workshops zullen plaatsvinden van 13:30 t/m/ 16:30 uur  

                                                        De Meeshoeve

                                                        Strijpdreef  6

                                                        4751 SV  Oud Gastel

                                                        0165-312823