Twee locaties

Ons team geeft les op twee locaties.

Woont uw kind in Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen? Dan kan hij of zij voor SO en VSO terecht op onze hoofdlocatie in Roosendaal.

Kinderen afkomstig uit Bergen op Zoom, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht verwelkomen wij graag voor SO op onze locatie in Roosendaal en voor VSO op onze nevenvestiging in Bergen op Zoom.

Beide locaties zijn voorzien van goed ingerichte les- en vaklokalen en beschikken over moderne leermiddelen.

In Bergen op Zoom is onze locatie gehuisvest in Brede Voorziening De Markiezaten. Alle partners in De Markiezaten, waaronder naschoolse opvang, Kindercentrum De Kleine Markies, een observatiegroep en een schoolvoorbereidende groep van SDW, werken samen vanuit de gemeenschappelijke visie om kinderen de kans te bieden hun talent te ontwikkelen op het eigen niveau en in een tempo passend bij de ontwikkeling en eigenheid van het kind.

Beide locaties nemen deel aan het Brabants VerkeersveiligheidsLabel. Verkeersveiligheid maakt structureel deel uit van het schoolbeleid.