Inge Lepelaar - Vergouwen

Leerkracht

Ik heb eerst jaren als verpleegkundige gewerkt, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat ik nog iets miste. Ik besloot uiteindelijk een overstap te maken naar het onderwijs en ben naar de PABO gegaan. Bij mijn eerste les voor de klas voelde ik het meteen: dit is wat ik wil. Ik heb bijna 2 jaar les gegeven op een reguliere basisschool. Mijn hart ging uit naar de kinderen in de klas die extra zorg en aandacht nodig hebben.

Ik kreeg een kans om aan de slag te gaan op De Kameleon. En hier voelde ik me meteen op mijn plaats. Het is een uitdaging om samen met mijn collega's, leerlingen en ouders, de mogelijkheden en talenten van leerlingen te ontwikkelen en hen plezier te geven in het leren. Op De Kameleon kan ik de kinderen de zorg en aandacht geven die ze verdienen.

U kunt mij mailen via i.lepelaar@kporoosendaal.nl