Marian van de Wal - van den Bergh

Stagebegeleider

Mijn naam is Marian van der Wal  en ik werk als onderwijsassistente sinds januari 1999 voor de Kameleon ( toen nog St. Janschool natuurlijk).

De afgelopen jaren heb ik voornamelijk in het SO gewerkt. Ook heb ik gedurende vijf jaar leerlingen begeleid die extra hulp nodig hebben in het basisonderwijs. Naast mijn werk als assistente in de groep heb ik ook de taak van ICC-er op de Kameleon  ( Intern Cultuurcoördinator).

Dat doe ik met veel plezier. Het is voor onze leerlingen belangrijk om te leren dat je je op heel veel manier kunt uiten o.a. met muziek, theater, beeldend.

Door het zelf te ervaren of door ernaar te kijken. Wij proberen elk jaar zoveel mogelijk aan bod te laten komen op het niveau dat het beste aansluit bij onze leerlingen.

Werken op De Kameleon blijft een uitdaging! Iets wat ik nog steeds met heel veel enthousiasme doe.

U kunt mij mailen via m.v.d.wal@kporoosendaal.nl