Nicole den Harder

Leerkracht

In het 3e jaar van de pabo (2004) begon ik als stagiaire op De Kameleon en ben ik daarna in 2006 als leerkracht aangenomen. Mijn loopbaan is gestart op de Norbartlaan, in de groep die destijds b4 heette. Ik was erg blij dat ik meteen na mijn LIO stage een fulltime baan aangeboden kreeg in dit bijzondere onderwijs. Eerlijk gezegd had ik niet geweten op welke andere school ik had willen werken, De Kameleon had namelijk mijn hart gestolen.

Inmiddels werk ik niet meer fulltime, maar 3 dagen in de week. Dit jaar werk ik in VSO Red, een geweldige klas die ik voor het tweede jaar heb. In vind het heerlijk om mijn leerlingen wereldwijzer te maken en ze te begeleiden in een stuk zelfstandigheid.

Naast mijn baan op De Kameleon zorg ik thuis als alleenstaande mama voor mijn drie kids en hond en ben ik freelance fotografe.

U kunt mij mailen via n.d.harder@kporoosendaal.nl